Valpekull

Ingen planlagte valpekull per dags dato

Om du ønsker å stå på interesseliste for valp ta kontakt med en utfyllende e-post om deg/dere, tankene om hvorfor lundehund passer ditt/deres liv, og hvordan du ser for deg livet til en lundehund blir fra valp til pensjonist hos deg.

KJØPE VALP HOS OSS
Vi har fokus på at hundene skal sosialiseres og forberedes best mulig på sitt nye liv hos valpekjøper. Valpene vokser opp i stua, og blir vant til alt av hverdagslige lyder og bevegelser.

Valpene leveres ikke før de er 8 uker gamle. De har da blitt registrert i NKK, vaksinert, fått ormkur, chip og får med en helseattest og pass. Det følger også med en valpepakke.

Vi ønsker at valpekjøpere skal komme på besøk minst en gang før salg av valpen. Ved veldig lang reisetid kan dette diskuteres, men sender ingen valper med fly uten at de blir hentet hjemme hos oss av kjøper selv. Vanligvis kan vi ta i mot besøk fra valpene er 4-5 uker gamle. Valg av valp er noe vi tar sammen basert på personlighet, gemytt og bruk.

Jeg ønsker veldig gjerne oppdateringer fra dere som valpekjøpere, og har en Facebook-gruppe dere kan bli invitert til (om du bruker Facebook), som vi deler alt fra store til små ting i våre hunders liv.

Lundehundboka er et must for alle som vurderer, skal ha eller eier en lundehund. Den kan enten kjøpes gjennom lundehund klubben!